AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlüklü birini gözlüksüz görmek

Kahve falında gözlüklü birini gözlüksüz görmek

Kahve falında gözlüklü birini gözlüksüz görmek sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözlüklü birini gözlüksüz gördüyseniz:

  • Sezgilerinizi kullanmayı gözardı etmemelisiniz.

Kahve falında gözlük vermek aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı gözlük görmek istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında yeni gözlük takmak gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli gözlük görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında deniz gözlüğü görmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına yorulur.

Kahve falında gözlük denemek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına rivayet eder.

Kahve falında gözlük temizlemek kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözlüklü birini gözlüksüz görmek zorlukların kolayca aşılacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir