AnaSayfa / Genel / Kahve falında camı kırık gözlük görmek

Kahve falında camı kırık gözlük görmek

Kahve falında camı kırık gözlük görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, ruhsal korkularından da arınacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, sıkıntı ve zahmet çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camı kırık gözlük gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız tarafından dışlandığınızı veya sizin haberiniz olmadan bazı işler çevrildiğini düşünebilirsiniz.Bu gibi şeylerin kafanızı işgal etmesi nedeniyle birçok şeyi gözden kaçırabilirsiniz.

Kahve falında kırık gözlük camı görmek sağlık sorunun kalmayacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine alamet eder.

Kahve falında camı kırık gözlük görmek başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine yorulur.

Kahve falında gözlüğü kırık görmek makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık gözlük görmek huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sapı kırık gözlük görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında kırık güneş gözlüğü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine tabir olunur.

Kahve falında kırık gözlük çerçevesi görmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına delalet eder.

Kahve falında çerçevesi kırık gözlük görmek karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir