AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlüğü takmak

Kahve falında gözlüğü takmak

Kahve falında gözlüğü takmak ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına, mal ve para sahibi olacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine işaret eder.

Kahve falında gözlüğü takmak gördüyseniz:

  • Endişelerinizi dile getirmekten çekinmeyin.

Kahve falında siyah güneş gözlüğü takmak evlatlarından hayır bulacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında numaralı gözlük takmak hayat mücadelesini yalnız vereceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı gözlük takmak işlerinin zarara uğrayacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında renkli gözlük takmak ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında altın gözlük takmak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözlüğü ters takmak kazancının da eksilmeyeceğine, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında gece güneş gözlüğü takmak üzüntülerin son bulacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil gözlük takmak zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir