AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlüğünün kırılmasını görmek

Kahve falında gözlüğünün kırılmasını görmek

Kahve falında gözlüğünün kırılmasını görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, sorunlarının biteceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlüğünün kırılmasını gördüyseniz:

  • Sorun yaratabilecek bir durumu aydınlatabilmek veya gerçeklere ulaşabilmek için üzerine gitmeniz gerekebilir.

Kahve falında gözlük çerçevesinin kırıldığını görmek alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine yorulur.

Kahve falında gözlük camının kırılması görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözlük camı kırılmak borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözlük camı kırılması görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi gözlüğünün kırıldığını görmek düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine rivayet eder.

Kahve falında güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek riske atılacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına delalettir.

Kahve falında gözlük kırılması görmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine işaret eder.

Kahve falında kırılmış gözlük görmek darlık ve yokluk çekmeyeceğine, bir yere taşınmaya inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir