AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmış gözlük görmek

Kahve falında kırılmış gözlük görmek

Kahve falında kırılmış gözlük görmek kendi işinin başına geçeceğine, epey bir zarara uğrayacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, kişinin afiyette kalacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine tabir olunur.

Kahve falında kırılmış gözlük gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ise inişli çıkılı durumlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında gözlük camının kırılması görmek hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güneş gözlüğünün kırıldığını görmek kendine olan güvenini yitireceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına tabir olunur.

Kahve falında güneş gözlüğü kırılmak uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözlük camı kırılması görmek kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında gözlük camı kırılmak yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine işarettir.

Kahve falında güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek ağır günler geçireceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözlüğünün kırılmasını görmek karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, emeklerin boş yere harcanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözlük kırılması görmek bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir