AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi gözlüğünün kırıldığını görmek

Kahve falında kendi gözlüğünün kırıldığını görmek

Kahve falında kendi gözlüğünün kırıldığını görmek pişman olacağı şeyler yapacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi gözlüğünün kırıldığını gördüyseniz:

  • Daha fazla para kazanmanın ya da belli yeteneklerinizi paraya dönüştürmenin yollarını arayabilirsiniz.

Kahve falında güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında gözlük camı kırılması görmek ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, maddi durumun düzeleceğine yorulur.

Kahve falında gözlüğünün kırıldığını görmek yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güneş gözlüğü kırılmak çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözlük kırılması görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırılmış gözlük görmek sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında gözlük camı kırılmak onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözlük kırıldığını görmek tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir