AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlük kırılması görmek

Kahve falında gözlük kırılması görmek

Kahve falında gözlük kırılması görmek müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, üzüleceğine, yıkılacağına yorulur.

Kahve falında gözlük kırılması gördüyseniz:

  • Maddi konular, anlaşmalar veya resmi bir başlık ön plana çıkabilir veya bir süre bekletilme ihtiyacı doğabilir.

Kahve falında güneş gözlüğü kırılmak mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında gözlük camı kırılması görmek güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlüğü kırılmak her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına delalettir.

Kahve falında güneş gözlüğü kırıldığını görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kırılan gözlük görmek kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına işarettir.

Kahve falında gözlüğünün kırıldığını görmek hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında gözlüğünün kırılmasını görmek mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine delalettir.

Kahve falında kırılmış gözlük görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir