AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleri kör birini görmek

Kahve falında gözleri kör birini görmek

Kahve falında gözleri kör birini görmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, önünün kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözleri kör birini gördüyseniz:

  • Sevginizi göstermek isteyeceksiniz.

Kahve falında başka birinin gözünün kör olduğunu görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir gözünü kör görmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında gözü kör kedi görmek diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözünün kör olduğunu görmek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına yorulur.

Kahve falında gözleri kör birini görmek öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına delalettir.

Kahve falında gözü kör olmak büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözü kör bebek görmek sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, hacetinizin giderilmesine yorulur.

Kahve falında birinin gözünün kör olduğunu görmek kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir