AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerinin içine bakmak

Kahve falında gözlerinin içine bakmak

Kahve falında gözlerinin içine bakmak aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, makamının tehlikeye gireceğine, büyük başarılar kazanacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine tabir olunur.

Kahve falında gözlerinin içine bakmak gördüyseniz:

  • Eğlenceli şeylerle vakit geçirmeniz sizinle aynı hedefleri olan kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Kahve falında sevdiğin kızın gözlerine bakmak karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin gözlerine bakmak haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında erkeğin gözüne bakmak iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına delalet eder.

Kahve falında kendi gözlerine bakmak çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapı gözünden bakmak yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlerin içine bakmak hatalı yollara gireceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin gözlerine bakmak işlerinin azalacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yan gözle bakmak mallarının ve kazancının çoğalacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir