AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin gözlerine bakmak

Kahve falında birinin gözlerine bakmak

Kahve falında birinin gözlerine bakmak iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, istihdam edeceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, her konuda şansın yaver gideceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin gözlerine bakmak gördüyseniz:

  • Karşı taraf sizden hareket bekliyor.

Kahve falında kendi gözlerine bakmak çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında birinin gözüne bakmak dualarının karşılığını alacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında gözün içine bakmak alım gücünün zayıflamayacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözüne bakmak çevresindeki herkese yardımcı olacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  inanılır.

Kahve falında sevdiği kişinin gözlerine bakmak mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin gözlerine bakmak çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kendine olan özgüvenine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin gözlerine bakmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında göz göze bakmak fakir fukaraya yardım edileceğine, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir