AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerinin dolduğunu görmek

Kahve falında gözlerinin dolduğunu görmek

Kahve falında gözlerinin dolduğunu görmek dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine yorulur.

Kahve falında gözlerinin dolduğunu gördüyseniz:

  • Ani değişiklikler yaşamak zorunda da kalabilirsiniz.

Kahve falında gözlerinin dolduğunu görmek galibiyetlerinin artacağına, hayırlı kapıların açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözleri dolmak zorlukların bu sayede aşılacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında pamuk doldurmak özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında testiye su doldurmak çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında zemzem suyu doldurmak bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kavanoza su doldurmak kazalardan, belalardan korunacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gölden su doldurmak falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mantı doldurmak varlık içinde yaşayacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir