AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleri dolmak

Kahve falında gözleri dolmak

Kahve falında gözleri dolmak sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, kendisini mutsuz edeceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında gözleri dolmak gördüyseniz:

  • Karşılanabilir talepleriniz destek bulabilir.

Kahve falında gözleri dolmak sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, elinin de bolluk göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözlerinin dolduğunu görmek çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında cam bardağa su doldurmak yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine delalet eder.

Kahve falında çuvala un doldurmak zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında tütün doldurmak hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında akbil doldurmak Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında bir bardağa su doldurmak yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biber doldurmak yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir