AnaSayfa / Genel / Kahve falında testiye su doldurmak

Kahve falında testiye su doldurmak

Kahve falında testiye su doldurmak yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında testiye su doldurmak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veya hareketler geleceğe belirsiz bakmanıza neden olabilir.

Kahve falında testiye su doldurmak işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden testiye su doldurmak huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında testi doldurmak kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toprak testiden su içmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına delalettir.

Kahve falında içi su dolu testi görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında testiden su içmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında testiyle su içmek kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su dolu testi görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, miras konularında sıkıntılar çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir