AnaSayfa / Genel / Kahve falında mantı doldurmak

Kahve falında mantı doldurmak

Kahve falında mantı doldurmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mantı doldurmak gördüyseniz:

  • Kararsızlıklar ya da isteksizlik ön planda olabilir.

Kahve falında mantı doldurmak hayal kırıklığına uğrayacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mantı kesmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına delalettir.

Kahve falında mantı hamuru görmek önüne çıkan engellerden yılmayacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına işarettir.

Kahve falında etli mantı yemek böylece maddi imkânların genişleyeceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına yorulur.

Kahve falında birinin mantı yediğini görmek düşkün kimselerin yardımına koşacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mantı istemek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ mantı yemek kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mantı piştiğini görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir