AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölden su doldurmak

Kahve falında gölden su doldurmak

Kahve falında gölden su doldurmak bereketin ve verimin hâkim olacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına alamet eder.

Kahve falında gölden su doldurmak gördüyseniz:

  • Her şeye karşı uyumlusunuz.

Kahve falında gölden su doldurmak her şeyin durağan şekilde süreceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına delalettir.

Kahve falında akarsudan su doldurmak ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, çok güzel günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında çeşmeden temiz su doldurmak bazı sırların açığa çıkacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabıya su doldurmak büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında sıcak su doldurmak eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine delalet eder.

Kahve falında torbaya su doldurmak fesat kimselerin çıkacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden bardağa su doldurmak mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında hortumla su doldurmak eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir