AnaSayfa / Genel / Kahve falında açılmış şemsiye görmek

Kahve falında açılmış şemsiye görmek

Kahve falında açılmış şemsiye görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, kar elde edileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında açılmış şemsiye gördüyseniz:

  • İsteklerinizi dile getirmeniz gerekiyor.

Kahve falında açılmış şemsiye görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında açılmamış şemsiye görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında şemsiyeyle birini dövmek sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor şemsiye görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine delalet eder.

Kahve falında siyah şemsiye görmek büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında sarı şemsiye görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına delalet eder.

Kahve falında ters şemsiye görmek istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında şemsiye kırıldığını görmek araba alınacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir