AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters şemsiye görmek

Kahve falında ters şemsiye görmek

Kahve falında ters şemsiye görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ters şemsiye gördüyseniz:

  • Bazı konuları bir deneme ya da test gibi görmeniz yanlış olabilir.

Kahve falında şemsiyenin ters döndüğünü görmek ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine rivayet eder.

Kahve falında şemsiyeyi ters görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ters şemsiye görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, başarıları ile tanınacağına alamet eder.

Kahve falında ters dönmüş şemsiye görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmurda şemsiye görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına işarettir.

Kahve falında şemsiyenin kırıldığını görmek hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına delalet eder.

Kahve falında şemsiye açmak güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında çok şemsiye görmek yardımın alınacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir