AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerini simsiyah görmek

Kahve falında gözlerini simsiyah görmek

Kahve falında gözlerini simsiyah görmek gün günden daha da kötüye gideceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözlerini simsiyah gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde aşırı özverili tutumlarda olmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında gözlerini simsiyah görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında simsiyah göz görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine inanılır.

Kahve falında simsiyah giymek iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında simsiyah duman görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, kurulu düzenin yıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında simsiyah fare görmek hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, başarılarını ispat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birini simsiyah görmek çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında elleri simsiyah görmek hayırlı kapılara ulaşacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında simsiyah at görmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir