AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini simsiyah görmek

Kahve falında birini simsiyah görmek

Kahve falında birini simsiyah görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini simsiyah gördüyseniz:

  • Bazı plan, proje, iş ya da anlaşmaların sizi kısıtlayan tarafları ön plana çıkıyor.

Kahve falında simsiyah kedi görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında ellerini simsiyah görmek iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, ruh sağlığının bozulacağına işarettir.

Kahve falında simsiyah bulut görmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünün simsiyah olduğunu görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına yorulur.

Kahve falında simsiyah kusmak rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine işarettir.

Kahve falında simsiyah araba görmek işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında simsiyah adam görmek duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında simsiyah örümcek görmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir