AnaSayfa / Genel / Kahve falında simsiyah giymek

Kahve falında simsiyah giymek

Kahve falında simsiyah giymek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, rahat edeceğine, ününün çoğalacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında simsiyah giymek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla tekrar iletişim kurmanız durumunda ilgi alanlarınıza giren veya girebilecek konularda lider pozisyonuna geçebilirsiniz.

Kahve falında simsiyah giymek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında simsiyah saç görmek kötü günler yaşayacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarını simsiyah görmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyü simsiyah görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına delalettir.

Kahve falında gözlerini simsiyah görmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine inanılır.

Kahve falında birini simsiyah görmek her istediğini elde edeceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında simsiyah adam görmek üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında simsiyah kıl görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir