AnaSayfa / Genel / Kahve falında simsiyah fare görmek

Kahve falında simsiyah fare görmek

Kahve falında simsiyah fare görmek aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına delalet eder.

Kahve falında simsiyah fare gördüyseniz:

  • Maddi fırsatlardan en iyi şekilde yararlanabilmek için bir bilene danışabilirsiniz.

Kahve falında simsiyah fare görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına yorulur.

Kahve falında simsiyah giyinmiş birini görmek sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında simsiyah adam görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında simsiyah at görmek yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Kahve falında simsiyah köpek görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına işarettir.

Kahve falında simsiyah kusmak eline geçen malları tutamayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında simsiyah duman görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına işarettir.

Kahve falında simsiyah araba görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir