AnaSayfa / Genel / Kahve falında simsiyah at görmek

Kahve falında simsiyah at görmek

Kahve falında simsiyah at görmek duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, sağlık sorunlarının geçici olacağına inanılır.

Kahve falında simsiyah at gördüyseniz:

  • Maddi kaynaklarınızın başkaları tarafından suistimal edilmemesi için daha dikkatli olmalısınız.

Kahve falında simsiyah at görmek hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine yorulur.

Kahve falında simsiyah giyinmiş birini görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına inanılır.

Kahve falında simsiyah örümcek görmek beklenmedik kapıların açılmasına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca tabir olunur.

Kahve falında simsiyah araba görmek sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine işaret eder.

Kahve falında gözlerini simsiyah görmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında simsiyah adam görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, büyük başarılara kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini simsiyah görmek aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine delalet eder.

Kahve falında saçlarını simsiyah görmek attığı adımların boşa çıkacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir