AnaSayfa / Genel / Kahve falında elleri simsiyah görmek

Kahve falında elleri simsiyah görmek

Kahve falında elleri simsiyah görmek zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, sevinç dolu haberler alacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına delalet eder.

Kahve falında elleri simsiyah gördüyseniz:

  • Her ne kadar haklı olan sizseniz de, çözümü daha sonraya bırakmalısınız.

Kahve falında elleri simsiyah görmek işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ellerini simsiyah görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Kahve falında simsiyah adam görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında simsiyah kusmak en çetin zorlukların aşılacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında birini simsiyah görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünün simsiyah olduğunu görmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına delalettir.

Kahve falında simsiyah kedi görmek hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine delalet eder.

Kahve falında simsiyah bulut görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir