AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleri şaşı görmek

Kahve falında gözleri şaşı görmek

Kahve falında gözleri şaşı görmek zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, bolluk ve bereketin artacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, yarardan çok zarar getireceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına yorulur.

Kahve falında gözleri şaşı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız mevcut yaşamınıza mutluluk getirebilir.

Kahve falında gözünü şaşı görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine yorulur.

Kahve falında gözleri şaşı görmek zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözü şaşı olmak atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözlerinin şaşı olduğunu görmek sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözleri şaşı olmak önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına yorulur.

Kahve falında şaşı göz görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına rivayet eder.

Kahve falında gözünün şaşı olduğunu görmek hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, yüklü miktarda para kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında gözü şaşı görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir