AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeyi avucunda görmek

Kahve falında kabeyi avucunda görmek

Kahve falında kabeyi avucunda görmek işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, gönlünce bir hayat süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine işaret eder.

Kahve falında kabeyi avucunda gördüyseniz:

  • Belli ödemelerin söz konusu olabileceği bir süreçtesiniz.

Kahve falında kabeyi avucunda görmek iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında avucunda ateş görmek aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına işaret eder.

Kahve falında birinin avucundan su içmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına tabir olunur.

Kahve falında bir avuç iğne görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir avuç bozuk para görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avuç açmak kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine inanılır.

Kahve falında avuç içinin soyulduğunu görmek kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında avuç içinde kum görmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir