AnaSayfa / Genel / Kahve falında odaya kapatılmak

Kahve falında odaya kapatılmak

Kahve falında odaya kapatılmak iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, bazen umutlarını yitireceğine alamet eder.

Kahve falında odaya kapatılmak gördüyseniz:

  • Çok önemli istek veya amaçlarınız var.

Kahve falında oda kapısını kapatmak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına yorulur.

Kahve falında odaya kapatmak yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, çok büyük paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında odaya kapatılmak bir şeyden sorumlu tutulduğuna, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında bir odaya kapatılmak işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, elindeki imkanların artacağına alamet eder.

Kahve falında karanlık odaya kapatılmak yeni kısmetlere nail olacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine işarettir.

Kahve falında oda yenilemek rakiplerin alt edileceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir odayı süpürmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında odayı toplamak sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir