AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerin şiştiğini görmek

Kahve falında gözlerin şiştiğini görmek

Kahve falında gözlerin şiştiğini görmek üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına işarettir.

Kahve falında gözlerin şiştiğini gördüyseniz:

  • Kendi yollarında ilerleme konusunda ısrarcı olan kişilerle baş edebilmek için bazı bilgiler edinmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında kendi gözünü şiş görmek zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine işaret eder.

Kahve falında gözün şiştiğini görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sol gözünün şiştiğini görmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sağ gözünün şiştiğini görmek ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözlerin şiştiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında gözü şiş görmek tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlerinin şiştiğini görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına yorulur.

Kahve falında gözleri şiş görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir