AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi gözünü şiş görmek

Kahve falında kendi gözünü şiş görmek

Kahve falında kendi gözünü şiş görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, yaşam enerjisine kavuşacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine delalet eder.

Kahve falında kendi gözünü şiş gördüyseniz:

  • Özel bir kişiyle ortak ilgi alanlarınızı tespit etmeniz veya geleceğe yönelik planlar yapmanız ilişkinizi güçlendirebilir.

Kahve falında gözleri şiş görmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine rivayet eder.

Kahve falında gözün şiştiğini görmek şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında sağ gözünün şiştiğini görmek atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, kazancının da azalacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi gözünü şiş görmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözlerin şiştiğini görmek geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağlamaktan gözlerinin şiştiğini görmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine rivayet eder.

Kahve falında şiş göz görmek aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına tabir olunur.

Kahve falında şişmiş göz görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir