AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleri yanmak

Kahve falında gözleri yanmak

Kahve falında gözleri yanmak hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, hayatının alt üst olacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında gözleri yanmak gördüyseniz:

  • Savunmaya geçmeden önce, söylediklerinde haklı yerler olup olmadığına da bir bakmanızda fayda var.

Kahve falında gözleri yanmak sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabısı yanmak sevdikleri ile kavuşacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına işarettir.

Kahve falında cehennemde yanmak hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına inanılır.

Kahve falında yanmaktan kurtulmak iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında arabanın içinde yanmak kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eli yanmak aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine rivayet eder.

Kahve falında sıcak sudan yanmak hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında vücudu yanmak eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, hem itibar edineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir