AnaSayfa / Genel / Kahve falında eli yanmak

Kahve falında eli yanmak

Kahve falında eli yanmak zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, büyük başarılara imza atacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına delalet eder.

Kahve falında eli yanmak gördüyseniz:

  • İlerlemek için ne gerekiyorsa yapmalısınız.

Kahve falında elleri yanmak elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında eli yanmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işyeri yanmak aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın içinde yanmak işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, saadete ereceğine rivayet eder.

Kahve falında paçası yanmak zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında yağda yanmak bunalıma düşeceğine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine işarettir.

Kahve falında benzinle yanmak bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine yorulur.

Kahve falında yüzünü yandıgını görmek yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir