AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak sudan yanmak

Kahve falında sıcak sudan yanmak

Kahve falında sıcak sudan yanmak yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında sıcak sudan yanmak gördüyseniz:

  • Sözünüzü geri almak yerine, gülüp geçmenizde fayda var.

Kahve falında sıcak sudan yanmak toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında sudan yanmak yepyeni biri haline geleceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sıcak suda yanmak çok zor dönemlerden geçeceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında sıcak suyla yanmak iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sıcaktan yanmak zor durumlara düşüleceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına tabir olunur.

Kahve falında güneşten yanmak huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sigaradan yanmak çok rahat bir hayata adım atacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suratı yanmak bahtının açık olacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir