AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleri parlamak

Kahve falında gözleri parlamak

Kahve falında gözleri parlamak aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine inanılır.

Kahve falında gözleri parlamak gördüyseniz:

  • Hadsiz cümleler kuran veya ölçüsüz istekleri olan kişilere politik davranmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında gözleri parlamak rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlerinin içi parlamak arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, olaylı günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında gözlerinin parladığını görmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında yıldızın parladığını görmek üzüleceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında dişinin parladığını görmek eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında saçın parladığını görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünün parladığını görmek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzü parlamak beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir