AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerinin parladığını görmek

Kahve falında gözlerinin parladığını görmek

Kahve falında gözlerinin parladığını görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, başına türlü belalar geleceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, çok güzel adımlar atılacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine işarettir.

Kahve falında gözlerinin parladığını gördüyseniz:

  • Yanlış adımlar atmanız, yanlış anlaşılmanız veya kararsız kalmanız planlarınızı bozabilir.

Kahve falında gözlerinin parladığını görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına rivayet eder.

Kahve falında gözlerinin içi parlamak işlerinin büyüyeceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına işaret eder.

Kahve falında gözleri parlamak boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına delalet eder.

Kahve falında yüzü parlamak bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında yüzüğün parladığını görmek çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında ellerinin parladığını görmek çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kuranın parladığını görmek büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında saçın parladığını görmek beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir