Kahve falında yıldızın parladığını görmek

Kahve falında yıldızın parladığını görmek sırtındaki yükten kurtulacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında yıldızın parladığını gördüyseniz:

  • Yeni tanışacağınız kişlerden kolayca etkilenebilirsiniz.

Kahve falında yıldızın parladığını görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına işaret eder.

Kahve falında yıldız parladığını görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yıldızların parladığını görmek çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözlerinin parladığını görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında dişlerinin parladığını görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine delalettir.

Kahve falında ellerinin parladığını görmek kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında dişlerin parladığını görmek dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünün parladığını görmek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir