AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişinin parladığını görmek

Kahve falında dişinin parladığını görmek

Kahve falında dişinin parladığını görmek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, hastalıkların sona ereceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında dişinin parladığını gördüyseniz:

  • Kendinize hakim olmayı başarabilirseniz, aslında son dakika değişikliklerinin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında dişinin parladığını görmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, aylık gelirinin artacağına delalettir.

Kahve falında dişin parladığını görmek yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ay gibi parlamak kişinin şansının artacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzü parlamak geçim sıkıntısının biteceğine, verilen sözlerin tutulacağına inanılır.

Kahve falında yıldız parladığını görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında yıldızın parladığını görmek sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, bereketin ve verimin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzün parladığını görmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında gözlerinin içi parlamak girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir