AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçın parladığını görmek

Kahve falında saçın parladığını görmek

Kahve falında saçın parladığını görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, bereketin eksileceğine, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçın parladığını gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkileriniz yüzünden duygusal ilişkilerinizin uyumunu bozabilirsiniz.

Kahve falında saçın parladığını görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına rivayet eder.

Kahve falında saçlarının parladığını görmek rızık eksikliği yaşayacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında saçların parladığını görmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ayın parladığını görmek yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, istediği gibi bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında dişlerin parladığını görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet eder.

Kahve falında yıldız parladığını görmek kendisi için faydalı şeyler yapacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında yüzün parladığını görmek sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında gözleri parlamak mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir