AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerinin içi parlamak

Kahve falında gözlerinin içi parlamak

Kahve falında gözlerinin içi parlamak aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözlerinin içi parlamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda detaylı açıklamalar yapmamanız veya net olmamanız durumunda sorgulamalar artabilir.

Kahve falında gözlerinin içi parlamak arzularının yerine geleceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına inanılır.

Kahve falında gözleri parlamak yeni bir çevre edinileceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında gözlerinin parladığını görmek gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, günü birlik tatillere çıkacağına yorulur.

Kahve falında ay gibi parlamak helal ekmek yiyeceğine, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında dişlerinin parladığını görmek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişin parladığını görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güneşin parladığını görmek zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, hastalıkların şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında yıldız parladığını görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir