AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünün parladığını görmek

Kahve falında yüzünün parladığını görmek

Kahve falında yüzünün parladığını görmek böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, sevinç ve mutluluğa, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünün parladığını gördüyseniz:

  • Şu sıralar alışveriş yapabilir, istediğiniz şeylere sahip olabilirsiniz.

Kahve falında yüzü parlamak hayırlı fırsatlar yakalayacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  işaret eder.

Kahve falında yüzün parladığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünün parladığını görmek hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ellerinin parladığını görmek ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, itibarının ve makamının artacağına rivayet eder.

Kahve falında yıldız parladığını görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına işarettir.

Kahve falında kuranın parladığını görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına inanılır.

Kahve falında dişinin parladığını görmek çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güneşin parladığını görmek işlerinin büyüyeceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir