AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare deliğini kapatmak

Kahve falında fare deliğini kapatmak

Kahve falında fare deliğini kapatmak kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fare deliğini kapatmak gördüyseniz:

  • Para konularında ise savurganlığa varacak kadar eli bol ya da cimriliğe varacak kadar eli sıkısınız.

Kahve falında fare deliğini kapatmak borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, güç ve para kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir deliği kapatmak onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına işarettir.

Kahve falında yılan deliğini kapatmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında delik kapatmak tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalet deliğinde fare görmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında evde fare deliği görmek kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına alamet eder.

Kahve falında delikten fare çıktığını görmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında fare deliği görmek meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir