AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabede kaybolmak

Kahve falında kabede kaybolmak

Kahve falında kabede kaybolmak çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, zor durumda kalınacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine delalettir.

Kahve falında kabede kaybolmak gördüyseniz:

  • Olaylar sizi sıkıştırabilir.

Kahve falında kabede kaybolmak değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına işarettir.

Kahve falında dağda kaybolmak çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına tabir olunur.

Kahve falında telefonun kaybolduğunu görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında eşyalarının kaybolduğunu görmek yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında alışveriş merkezinde kaybolmak bereket ve zenginlik sahibi olacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına inanılır.

Kahve falında kendi çocuğunun kaybolduğunu görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında bir eşyanın kaybolduğunu görmek işlerinin bir anda bozulacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gece kaybolmak bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir