AnaSayfa / Genel / Kahve falında elden yaralanmak

Kahve falında elden yaralanmak

Kahve falında elden yaralanmak uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında elden yaralanmak gördüyseniz:

  • Gerilimlerinizi atmaya gayret edin.

Kahve falında elden yaralanmak sorunların günden güne daha da artacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elden para vermek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında silahla elden vurulmak mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, daha güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elden kıymık çıkarmak yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine delalettir.

Kahve falında elden para almak kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Kahve falında elden iğne olmak uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına inanılır.

Kahve falında sol elden vurulmak daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elden iğne çıkarmak iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir