AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözeden su içmek

Kahve falında gözeden su içmek

Kahve falında gözeden su içmek ağır günler geçireceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, başarı kazanılacağına, bir sebeple çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözeden su içmek gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize ağırlık vereceğiniz süreçtesiniz.

Kahve falında gözeden su içmek kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında et suyu içmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında yoğurt suyu içmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında çeşmeden su içmek mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, üzüntülerini bölüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boklu su içmek farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine delalet eder.

Kahve falında güzel su içmek çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında çeşmeden şifalı su içmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, birçok engelin aşılacağına delalettir.

Kahve falında tastan su içmek fal sahibi erkekse şansının açılacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir