AnaSayfa / Genel / Kahve falında tastan su içmek

Kahve falında tastan su içmek

Kahve falında tastan su içmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, rızkın genişlemesine, atılan adımların boşa gideceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına işarettir.

Kahve falında tastan su içmek gördüyseniz:

  • Kişisel yatırımlara önem vermeniz maddi açıdan büyümenize yardım edebilir.

Kahve falında bakır tastan su içmek büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın tastan su içmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında bir tas su içmek çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına yorulur.

Kahve falında tas içinde su içmek parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, kazancının çok daha fazla olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tasla su içmek sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tastan su içmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tasta su içmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tasın içinde su görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir