AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel su içmek

Kahve falında güzel su içmek

Kahve falında güzel su içmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına işaret eder.

Kahve falında güzel su içmek gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat, bir ziyaret ya da fiziksel veya mental rekabet içeren aktiviteler keyfinizi yerine getirebilir.

Kahve falında güzel su içmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına inanılır.

Kahve falında çok güzel bir kahve içmek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına işarettir.

Kahve falında güzel su görmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok güzel su görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine delalet eder.

Kahve falında güğümden su içmek elinin de bolluk ve bereket göreceğine, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken su içmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında çamurlu su içmek eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında dağda su içmek tabiri caizse can bulacağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir