AnaSayfa / Genel / Kahve falında et suyu içmek

Kahve falında et suyu içmek

Kahve falında et suyu içmek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, büyük bir rahatlama yaşayacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, fal sahibinin elinin darlaşacağına, istediği oranda da eğleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında et suyu içmek gördüyseniz:

  • Belki ani verilmiş bazı kararlar sonuç olarak lehinize dönebilir.

Kahve falında et suyu içmek sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında etli çorba içmek hayallerin gerçekleştirileceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında tatlı su içmek zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cami çeşmesinden su içmek uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin avucundan su içmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında altın tastan su içmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, güçlendikçe güçleneceğine işarettir.

Kahve falında topraklı su içmek yarar sağlamayacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babanın elinden su içmek ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir