AnaSayfa / Genel / Kahve falında boklu su içmek

Kahve falında boklu su içmek

Kahve falında boklu su içmek bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına işarettir.

Kahve falında boklu su içmek gördüyseniz:

  • Belli konularda mevcut durumunuzu sağlamlaştırmadan belli niyetlerinizi ortaya koymamanızda fayda var.

Kahve falında boklu su içmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, hayatın temposunun yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boklu suya girmek can sıkıntısının sona ereceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında su içinde boğulmak yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına işarettir.

Kahve falında sel suyunda boğulmak büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında suya düşüp boğulmak sağlık problemleri yaşamayacağına, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına alamet eder.

Kahve falında su boğulmak hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine yorulur.

Kahve falında boklu suya düşmek toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz suyunda boğulmak kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir