AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözüne yeşil far sürmek

Kahve falında gözüne yeşil far sürmek

Kahve falında gözüne yeşil far sürmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözüne yeşil far sürmek gördüyseniz:

  • Politik olmakta fayda var.

Kahve falında gözüne yeşil far sürmek evindeki ve işindeki verimin azalacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına işarettir.

Kahve falında yeşil göz farı sürmek zahmetli bir işin altından kalkılacağına, hayaline kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göz farı sürmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözüne mavi far sürmek mutluluk ve başarı getireceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında göz far sürmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi göz farı sürmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında gözlere far sürmek yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında gözlerine far sürmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir