AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözüne mavi kalem çekmek

Kahve falında gözüne mavi kalem çekmek

Kahve falında gözüne mavi kalem çekmek hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, dileklerinin yerine geleceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında gözüne mavi kalem çekmek gördüyseniz:

  • Size verilen nasihat veya bilgilere dikkat edin.

Kahve falında gözüne mavi kalem çekmek kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi göz kalemi çekmek kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözlerine kalem çekmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında gözlere kalem çekmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında gözlerine siyah kalem çekmek sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında gözüne yeşil kalem çekmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına işarettir.

Kahve falında siyah göz kalemi çekmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bir hastalığa maruz kalacağına inanılır.

Kahve falında göz kalemi çekmek aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir