AnaSayfa / Genel / Kahve falında göze mavi boya görmek

Kahve falında göze mavi boya görmek

Kahve falında göze mavi boya görmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, hayat boyu isteklerine ulaşacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göze mavi boya gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olmanızda fayda var.

Kahve falında göze mavi boya görmek bir anda atılıma geçeceğine, zorluklarının son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göze mavi boya sürmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına inanılır.

Kahve falında göze boya sürmek umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına yorulur.

Kahve falında göze yeşil boya sürmek bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göze mavi lens takmak yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine işarettir.

Kahve falında göze mavi kalem sürmek falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında göze mavi sürme sürmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göze mavi kalem çekmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir