AnaSayfa / Genel / Kahve falında göze likit sürmek

Kahve falında göze likit sürmek

Kahve falında göze likit sürmek hastalıkların da kalıcı olmayacağına, gelirinin garanti olacağına, ailenin büyüyeceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göze likit sürmek gördüyseniz:

  • Bir süredir kafanızı karıştıran konularda kalbinizin sesine kulak vermeniz sizi doğru yere taşıyabilir.

Kahve falında göze likit sürmek bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında göze likit çekmek çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında likit sürmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında likit çekmek sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında göze pembe far sürmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, bütçesinin küçüleceğine inanılır.

Kahve falında göze kalem sürmek fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göze boya sürmek işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine delalettir.

Kahve falında göze merhem sürmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir